Åbent i dag 10:00-17:00
Køb billet

Den Gamle By vil gerne dele erfaringer

Den Gamle Bys store sommertema i 2022, Godt håndværk – også i fremtiden, blev besøgt af mange gæster og har givet gode resultater.

 

Resultater fra Godt håndværk – også i fremtiden

Vores undersøgelser viser, at 63 % af gæsterne har fået ny viden om håndværk, og 48 % har fået et mere positivt syn på håndværk efter at have oplevet de mange tilbud - demonstrationshåndværk, familieaktiviteter, rundvisninger, rollemodelarrangementer samt en ny særudstilling om håndværk og fagstolthed. Fællesnævneren har været at formidle nutidige håndværk men med forbindelse til historien og faglig stolthed.

 

Videndeling og inspiration

Den Gamle By vil gerne dele erfaringerne og inspirere andre institutioner og organisationer til at arbejde med håndværksformidling. Derfor afholdes der skræddersyet workshops i den kommende tid. Erfaringerne fremlægges desuden i inspirationskataloget Håndværksformidling – hvordan?

Hent workshopinvitationen samt inspirationskataloget nedenfor:

 

 

Skræddersyet workshop om håndværksformidling for museer og oplevelsescentre

Hvis din institution søger inspiration om formidling af håndværk eller gensidig erfaringsudveksling med andre håndværksformidlere, tilbyder Den Gamle By i 2023 gratis skræddersyede workshops og inspirationsbesøg.

Læs mere om tilbuddet

 

Inspirationskataloget Håndværksformidling – hvordan?

De mange forskellige håndværksaktiviteter og hvordan de besøgende tog imod dem er beskrevet i inspirationskataloget Håndværksformidling – hvordan?

Download inspirationskataloget

 

Projektet Godt håndværk – også i fremtiden er støttet af Tietgenfonden