?subject=Besøg på egen hånd&body=Foretrukken dato og tidspunkt:%0D%0ANavn på skole:%0D%0AKlassetrin:%0D%0AAntal elever:%0D%0AAntal lærer:%0D%0AKontaktpersonstlf.:%0D%0ATilmeldingen er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse samt retningslinjer.
Ta’ en pause og en bid mad
Ved Madboden på Festpladsen kan du få stillet den lille sult. Prøv en parisertoast og Den Gamle Bys mørke øl, eller hvad med en café latte og en kage fra den Gamle Bys bageri?
På udvalgte dage tændes den store kulgrill, hvor du kan købe en grillet vildsvinepølse med hjemmebagt brød fra bageren samt kokkens hjemmelavede ketchup og sennep. Opskriften bag vildsvinepølserne er udviklet af Den Gamle Bys kokke, som blandt andet har ladet sig inspirere af de mange historiske urter i Den Gamle Bys køkkenhaver.
Besøg også Isboden og lad jer friste af Den Gamle Bys isvaffel, som består af en vaffel med to kugler is, guf, jordbærsyltetøj og en flødebolle.
Festpladsen har åbent i weekender fra kl. 11.00 og på andre udvalgte dage.