Ta’ en pause og en bid mad
Ved Madboden på Festpladsen kan du få stillet den lille sult. Prøv en parisertoast og Den Gamle Bys mørke øl, eller hvad med en café latte og en kage fra den Gamle Bys bageri?
På udvalgte dage tændes den store kulgrill, hvor du kan købe en grillet vildsvinepølse med hjemmebagt brød fra bageren samt kokkens hjemmelavede ketchup og sennep. Opskriften bag vildsvinepølserne er udviklet af Den Gamle Bys kokke, som blandt andet har ladet sig inspirere af de mange historiske urter i Den Gamle Bys køkkenhaver.
Besøg også Isboden i sommerhalvåret og lad jer friste af Den Gamle Bys isvaffel, som består af en vaffel med to kugler is, guf, jordbærsyltetøj og en flødebolle. I vinterhalvåret byder Festpladsens boder på blandt andet flydende æbleskiver på udvalgte dage.
Festpladsens madboder er åbne på udvalgte dage.