Åbent i dag 10:00-17:00
Køb billet

Tag med på en kulinarisk rejse gennem tid og temaer

En aften eller en eftermiddag hver måned inviterer Den Gamle By jer til at opleve et nyt kapitel af historien serveret på en tallerken. Fra 1800-tallets festmåltider til fastfoodens rykind dykker vi ned i fortidens smagsoplevelser og traditioner.

Den Gamle Bys kokke og historiske eksperter skaber en stemning, der bringer fortiden til live, mens I nyder autentiske retter nøje udvalgt og tilberedt efter gamle opskrifter og teknikker. Så sæt jer til rette ved bordet og nyd turen. 


Tilmeldingen åbner herunder en til to måneder før arrangementet.

 

Lørdag 25. januar
Smørrebrødet: Fra slæbesild til højtbelagt

Søndag 9. februar
Sønderjydsk kaffebord

Torsdag 27. marts
Den Gamle Bys Folkekøkken

 

 

 

 

Forbehold for ændringer.