Tag med på en kulinarisk rejse gennem tid og temaer
En aften eller en eftermiddag hver måned inviterer Den Gamle By jer til at opleve et nyt kapitel af historien serveret på en tallerken. Fra 1800-tallets festmåltider til fastfoodens rykind dykker vi ned i fortidens smagsoplevelser og traditioner.
Den Gamle Bys kokke og historiske eksperter skaber en stemning, der bringer fortiden til live, mens I nyder autentiske retter nøje udvalgt og tilberedt efter gamle opskrifter og teknikker. Så sæt jer til rette ved bordet og nyd turen.
Tilmeldingen åbner herunder en til to måneder før arrangementet.
Lørdag 25. januar
Smørrebrødet: Fra slæbesild til højtbelagt
Er afholdt
Søndag 9. februar
Sønderjysk kaffebord
Er afholdt
Torsdag 27. marts
Den Gamle Bys Folkekøkken
Er afholdt
Søndag 20. april
Den Gamle Bys Påskefrokost
Er afholdt
Torsdag 22. maj
Den Gamle Bys Folkekøkken
Tilmelding kommer snarest
Søndag 15. juni
Sønderjysk kaffebord – Genforeningsdag
Tilmelding kommer senere
Torsdag 28. august
Blomstermiddag i Møntmestergården
Tilmelding kommer senere
Fredag 26. september
Lystrejser - Ferieminder og fremmed mad
Tilmelding kommer senere
Fredag 31. oktober
Allehelgensaften
Tilmelding kommer senere
Mandag 10. november
Mortensaften
Tilmelding kommer senere
Torsdag 4. december
En anderledes julemiddag
Tilmelding kommer senere
Forbehold for ændringer.