Tag med på en kulinarisk rejse gennem tid og temaer
En aften eller en eftermiddag hver måned inviterer Den Gamle By jer til at opleve et nyt kapitel af historien serveret på en tallerken. Fra 1800-tallets festmåltider til fastfoodens rykind dykker vi ned i fortidens smagsoplevelser og traditioner.
Den Gamle Bys kokke og historiske eksperter skaber en stemning, der bringer fortiden til live, mens I nyder autentiske retter nøje udvalgt og tilberedt efter gamle opskrifter og teknikker. Så sæt jer til rette ved bordet og nyd turen.
Tilmeldingen åbner herunder en til to måneder før arrangementet.
Lørdag 25. januar UDSOLGT
Smørrebrødet: Fra slæbesild til højtbelagt
Søndag 9. februar UDSOLGT
Sønderjysk kaffebord
Torsdag 27. marts
Den Gamle Bys Folkekøkken
Søndag 20. april
Den Gamle Bys Påskefrokost
Torsdag 22. maj
Den Gamle Bys Folkekøkken
Søndag 15. juni
Sønderjysk kaffebord – Genforeningsdag
Torsdag 28. august
Blomstermiddag i Møntmestergården
Fredag 26. september
Lystrejser - Ferieminder og fremmed mad
Fredag 31. oktober
Allehelgensaften
Mandag 10. november
Mortensaften
Torsdag 4. december
En anderledes julemiddag
Forbehold for ændringer.