Menu
Forretter – Vælg én forret
Grillet Vesterhavsfisk
Friteret grønkål, endivie, syltede sennepsfrø, sauce på kærnemælk og dild
*****
"Detroit Dark Red"
Rødbedetatar, rygeostcreme, valnødder, solbær & karse
*****
Gravad okse
Jordskokker, syltede æbler og emulsion af ristet bær
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
Knoldselleri med brunet smør og porre, kartoffelpuré med ramsløg og sauce gastrique
Vi laver med glæde sæsonens fisk eller Samsø grønt med passende garniture og sauce – i stedet for kylling hvis det ønskes
Desserter – Vælg én dessert
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs og sorbet
*****
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Derudover er det muligt at tilkøbe: