Buffet
Forretter – Vælg én forret
Grillet Vesterhavsfisk
Friteret grønkål, endivie, syltede sennepsfrø, sauce på kærnemælk og dild
*****
"Detroit Dark Red"
Rødbedetatar, rygeostcreme, valnødder, solbær & karse
*****
Gravad okse
Jordskokker, syltede æbler og emulsion af ristet bær
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hovedret
Hopballe kylling
fra Hopballe mølle med salvie – cremet sauce med timian og peber
Grillede svampe
Vegetariske frikadeller, modnet ost, persille og citronskal
Kartoffelkompot
Brunet smør og løvstikke
Rødbeder
Ramsløg, Anicia linser og grønkål
Bernstorffs salat
Crudité af rødder og beder, spidskål, havesyre og mormordressing
Dessert
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og æblekompot
Derudover er det muligt at tilkøbe: