Menu 27. januar - 20. april 2025
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Menu 27. januar - 20. april 2025
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Velkomst, forret, hovedret, dessert og kaffe/te og Den Gamle Bys vaniljekrans, inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene.
Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert.
Forret, hovedret og dessert eksklusiv drikkevarer
Forret og hovedret eksklusiv drikkevarer
Er inklusiv i 5 retters menu
Cava
Èt glas mousserende vin i de historiske rammer
eller
Den Gamle Bys lemonade (alkoholfri)
Èt glas lemonade lavet på urter fra Den Gamle Bys haver med citrus og danskvand
Sprøde Djursland-ærter og kartoffelchips med ramsløg og yoghurt.
Vælg mellem:
Grillet vesterhavsfisk
Friteret grønkål, endivie, syltede sennepsfrø, sauce på kærnemælk & dild
”Detroit Dark Red”
Rødbedetatar, rygeostcreme, valnødder, solbær & karse
Gravad okse
Jordskokker, syltede æbler & emulsion af ristet gær
Forretter serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
Hopballe kylling
Knoldselleri med brunet smør & porre, kartoffelpuré med ramsløg & sauce gastrique
Vi laver med glæde sæsonens fisk eller Samsø grønt med passende garniture & sauce - i stedet for kylling, hvis det ønskes.
Kalvefilet til hovedret
(Tilkøb 45,- pr. kuvert)
Vælg mellem:
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs og sorbet
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær & rug
Cremet hvidskimmel fra Arla Unika, hertil valnødder i Den Gamle Bys honning samt bagerens knækbrød
med hakkede mandler, smør og ægte vanilje – bagt efter opskrift fra 1857
Er inkluderet i 5 retters menu - er tilkøb til de andre menuer
Pr. kuvert
med enebær og salvie
Let karamelliserede mandler med havsalt
Hønsesalat og sprød spegeskinke
med ramsløg og yoghurt
Friskkværnet Peter Larsen kaffe eller te fra A.C. Perch´s thehandel
Pr. glas
I Gæstgivergården afspejler vores smørrebrød sæsonen og årstidens traditioner
Anrettet som buffet
2 stk. lune frikadeller efter Frøken Jensens opskrift anno 1901, salater, urter fra haverne og surt fra syltekælderen med rugbrød, smør og dildmayonnaise
Anrettet som buffet
med ristet grillpølse. Hotdogs serveres fra Pølsevognen i 1974-bydelen. Pris er inklusiv én Cocio eller én Jolly Cola
fra Den Gamle Bys bageri med cremet laksesalat, dild og æbler og med cremet hønsesalat, sprød skinke og karse
Anrettet som buffet