Menu 1. januar - 28. februar 2025
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Menu 1. januar - 28. februar 2025
Minimumsbestilling 20 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Velkomst, forret, hovedret, dessert og kaffe/te og Den Gamle Bys vaniljekrans, inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene.
(Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert).
Forret, hovedret og dessert eksklusiv drikkevarer
Forret og hovedret eksklusiv drikkevarer
Er inklusiv i 5 retters menu
Cava
Èt glas mousserende vin i de historiske rammer
eller
Den Gamle Bys lemonade (alkoholfri)
Èt glas lemonade lavet på urter fra Den Gamle Bys haver med citrus og danskvand
Sprøde Djursland-ærter og kartoffelchips med ramsløg og yoghurt.
Vælg mellem:
Færøsk Røget Laks
Rygeost, syltet agurk, sprødt rugbrød, citron og krydderurter fra haverne
Samsø Porrer
Gratineret gedeost og citrontimian, ristede hasselnødder og kørvel
Gravad Okse
med løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
Forret serveres med surdejsbrød fra bageren og urtesmør
Confiteret grisebryst
med græskar, spidskål og kantareller, Pommes Anna og aromatisk pebersauce
Vi laver med glæde Sæsonens Fisk eller Samsø Grønt med passende garniture og sauce - i stedet for grisebryst, hvis det ønskes
Vælg mellem:
Konditorens "Citronfromage"
på mandelbund med marengs og vaniljeis
Den Gamle Bys Chokoladekage
Klassisk Gateau Marcel. Cremet og intens med solbærsorbet
12 mdrs. Havgus
Karameliseret løgpuré, æble og sprødt malt
(Tilkøb 95,- pr. kuvert)
Cremet hvidskimmel fra Arla Unika, hertil valnødder i Den Gamle Bys honning samt bagerens knækbrød
med hakkede mandler, smør og ægte vanilje – bagt efter opskrift fra 1857
Er inkluderet i 5 retters menu - er tilkøb til de andre menuer
Pr. kuvert
med enebær og salvie
Let karamelliserede mandler med havsalt
Hønsesalat og sprød spegeskinke
med ramsløg og yoghurt
Friskkværnet Peter Larsen kaffe eller te fra A.C. Perch´s thehandel
Pr. glas
I Gæstgivergården afspejler vores smørrebrød sæsonen og årstidens traditioner
Anrettet som buffet
2 stk. lune frikadeller efter Frøken Jensens opskrift anno 1901, salater, urter fra haverne og surt fra syltekælderen med rugbrød, smør og dildmayonnaise
Anrettet som buffet
med ristet grillpølse. Hotdogs serveres fra Pølsevognen i 1974-bydelen. Pris er inklusiv én Cocio eller én Jolly Cola
fra Den Gamle Bys bageri med cremet laksesalat, dild og æbler og med cremet hønsesalat, sprød skinke og karse
Anrettet som buffet
Forbehold for ændringer – vi tilpasser udvalget efter sæson