Minimumbestilling for buffet er 25 kuverter.
Alle priser er inklusiv entré og moms
Velkomstdrink og snacks
Èt glas Den Gamle Bys lemonade (alkoholfri)
Lavet på urter fra Den Gamle Bys haver med citrus og danskvand
eller
Èt glas Cava Brut Reserva Sumarroca
Sprøde Djursland ærter og kartoffelchips med ramsløg og yoghurt
1. Servering
Forretten er tallerkenanrettet
Færøsk Røget laks
med rygeost, syltede agurker, sprødt rugbrød, citron og krydderurter fra haverne
eller
Hvide Asparges
fra Samsø med håndpillede rejer, dildmayonnaise, saltet og røget æggeblomme og urtesalat
(Tillæg for køb af denne ret + 45,- pr. kuvert)
eller
Gravad Okse
med løvstikkemayonnaise, modnet ost, syltede blomkål, sprøde løg og brøndkarse
eller
Den Gamle Bys tartelet
Høns i asparges i bagerens sprøde butterdejskal
Forretten serveres med surdejsbrød fra Den Gamle Bys bageri og urtesmør
2. Servering
Hovedretten er en buffet
Forårs kylling
fra Hopballe Mølle med salvie - Cremet sauce med timian og peber
"Grillede svampe"
Vegetariske frikadeller, modnet ost, persille og citronskal
Nye kartofler
med brunet smør og løvstikke
Samsøgulerødder
Bagte gulerødder med ramsløg, syltede løg og linser fra Djursland
Bernstorffs salat
Salat med grønne asparges, spæde skud fra køkkenhaven og mormordressing
3. Servering
Desserten er en buffet
Mariebolle
Vandbakkelse med vanilje og citroncreme
Chokoladekage 1766
Chokolademousse, bær og rug
Is
Trifli med flødeparfait, kammerjunkere og rabarberkompot