Minimumsbestilling 20 kuverter ved menu
Minimumsbestilling 25 kuverter ved buffet
Alle priser er inklusiv moms
Bryllupspakke 1
5 små serveringer på én gang
*Varighed 3 timer
"Frøken Jensens sandwich"
Fingersandwich med røget skinke, havgus ost og sennepsmayonnaise
Rugbrøds crouton
med røget laks, friskost og dild
Croissant
cremet rejesalat & brøndkarse
Krustade
med kylling og urter
Trifli
med vaniljecreme og makroner
Inklusiv
Ét glas mousserende
Kandevand
Gratis entré for brudeparret
Entré er halv pris for bryllupsgæster
Børn og unge under 18 år har altid gratis entré
*Ønskes mere tid er prisen 400,- pr. time
Bryllupspakke 2
Velkomstdrink og snack, forret, hovedret og dessert samt kaffe/te med mini Sarah Bernhardt-kage og kransekage. Inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene
(Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert)
Gratis entré for brudeparret og alle bryllupsgæsterne
Bryllupspakke 3
Receptionsbuffet med ét glas mousserende inden middagen
Forret, hovedret og dessert samt kaffe/te med mini Sarah Bernhardt-kage og kransekage. Inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene
(Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert)
Gratis entré for brudeparret og alle bryllupsgæsterne
Tilkøb
Pr. kuvert
Vi anbefaler en personlig samtale med en af vores kompetente konditorer for at finde frem til jeres ønsker og muligheder. Sammen finder vi ud netop det indhold og udseende, der skal gøre jeres kage perfekt.
Cremet hvidskimmel fra Arla Unika – hertil ristede nødder i Den Gamle Bys Honning og bagerens knækbrød.
Som ekstra ret mellem hovedret og dessert
Ønskes som en ekstra servering mellem hovedret og dessert i buffeten koster det 95,- pr. kuvert.
Tilkøb af natmad
Pyntet, højtbelagt smørrebrød er en dansk opfindelse, som så dagens lys i 1880ernes København. I Gæstgivergården afspejler vores smørrebrød sæsonen og årstidens traditioner. Vores kok laver en blanding af forskellige slags og anrettes som buffet.
Smørbagt croissant fra bageriet med cremet laksesalat, dild og æbler og cremet hønsesalat, sprød skinke og karse. Anrettes som buffet.
2 stk. lune frikadeller efter Frøken Jensens opskrift anno 1901 med salater, urter fra haverne og surt fra syltekælderen. Serveres med rugbrød, smør og dildmayonnaise og anrettes som buffet.
med ristet grillpølse. Hotdogs serveres fra Pølsevognen i 1974-bydelen. Pris er inklusiv én Cocio eller én Jolly Cola