15. november - 23. december 2024
Minimumsbestilling 25 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
15. november - 23. december 2024
Minimumsbestilling 25 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Pris er inklusiv:
Velkomst, buffet samt kaffe/te og Den Gamle Bys vaniljekrans, inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene. (Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert)
Pris er eksklusiv:
Velkomst, drikkevarer og friskkværnet Peter Larsen kaffe/julete fra A. C. Perch´s Thehandel samt vaniljekrans
Hybenkradser og Sprøde Svær
en krydret cocktail med hybenkradser, solbær og cava
sprøde flæskesvær med enebær og salvie
Forretten er tallerkenanrettet
Færøsk Laks
gravad med urter fra haven, friskost, syltede æbler, friteret grønkål og citron
Serveres med Den Gamle Bys surdejsbrød, maltet rugbrød og pisket smør
Langtidsstegt Andelår
med lun rødkål og kryddersauce
serveres med hvide kartofler og brunede kartofler
Den Gamle Bys Julemedister
med syltet sortkål og Den Gamle Bys sennep
Samsø Græskar
bagt med peber og timian,
vendt med persille, ristede valnødder og syltede tyttebær
Julesalat
rosenkål, sprød endivie og syltede æbler,
anicia linser og urtevinaigrette
Ris à l'amande
med vanilje og brændte mandler,
kirsebærsauce med farin og A.H Riise rom
Friskkværnet Peter Larsen kaffe/julete fra A. C. Perch´s Thehandel samt én stor vaniljekrans med hakkede mandler bagt efter opskrift fra 1857
En krydret cocktail med hybenkradser, solbær og cava sprøde flæskesvær med enebær og salvie
med citron, dild og remoulade
Èn tartelet med cremet høns i asparges, tomat og persille
Dild, mayonnaise og ørredrogn
med sprød svær og sylt fra kælderen
med hakkede mandler, ægte vanilje og smør bagt efter opskrift fra 1857
Arla Unika oste med sylt, kompot og bagerens knækbrød
Friskkværnet Peter Larsen Kaffe eller julete fra A.C. Perchs Thehandel
Pr. glas