10. november - 23. december 2025
Minimumsbestilling 25 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
10. november - 23. december 2025
Minimumsbestilling 25 kuverter. Alle priser er inklusiv moms.
Pris er inklusiv:
Velkomst, buffet samt kaffe/te og Den Gamle Bys vaniljekrans, inkl. 4 timer ad libitum med vin, øl, økologisk saft og sodavand fra Hancock og kandevand på bordene. (Drikkevarer ad libitum ud over 4 timer koster 100,- pr. time pr. kuvert)
Pris er eksklusiv:
Velkomst, drikkevarer og friskkværnet Peter Larsen kaffe/julete fra A. C. Perch´s Thehandel samt vaniljekrans
Forret
Forretten er tallerkenanrettet
Gravad laks
med friskost, julesalat, friteret grønkål, syltede æbler og citron
Serveres med Den Gamle Bys surdejsbrød, rugbrød og pisket smør
Hovedret
Hovedretten serveres som buffet
Langtidsstegt andelår
med lun rødkål og kryddersauce
serveres med hvide kartofler og brunede kartofler
Den Gamle Bys julemedister
med syltet sortkål og Den Gamle Bys sennep
Samsø græskar
Bagt med peber og timian,
vendt med persille, ristede valnødder og syltede tyttebær
Julesalat
Rosenkål, sprød endivie og syltede æbler,
anicia linser og urtevinaigrette
Dessert
Ris à l'amande
med vanilje og brændte mandler,
kirsebærsauce med farin og A.H Riise rom
med citron, dild og remoulade
Èn tartelet med cremet høns i asparges, tomat og persille
Dild, mayonnaise og ørredrogn
med sprød svær og sylt fra kælderen
Sprød søsterkage & kvædekompot
Anrettes som buffet
med hakkede mandler, ægte vanilje og smør bagt efter opskrift fra 1857
(Inkl. i julebuffet+)
Friskkværnet Peter Larsen Kaffe eller julete fra A.C. Perchs Thehandel
(Inkl. i julebuffet+)
Pr. glas
I Gæstgivergården afspejler vores smørrebrød sæsonen og årstidens traditioner
Anrettet som buffet
2 stk. croissanter fra Den Gamle Bys bageri med cremet laksesalat, dild og æbler og med cremet hønsesalat, sprød skinke og karse
Anrettet som buffet
med ristet grillpølse. Hotdogs serveres fra Pølsevognen i 1974-bydelen. Pris er inklusiv én Cocio eller én Jolly Cola
med croutons, ristede kerner og urteolie. Serveres med friskbagt brød